1:1 traject

2 maanden transformatie & healing traject

Meld je hier aan

Lieve jij,

Stroomt het niet in je leven?

Ervaar je overmatige stress, onzekerheid of angst?

Wil je graag weer meer in verbinding komen met jezelf – jouw meest pure versie?

En loslaten wat jou niet dient, om meer vanuit vertrouwen en vrijheid te kunnen leven?

 

Gebeurtenissen uit ons verleden zorgen vaak voor conditioneringen en overtuigingen in ons huidige leven. Overtuigingen en patronen die ons toen misschien dienden, kunnen nu een blokkade vormen om het leven te leven hoe wij dat het liefst zouden willen.

In dit 1:1 traject werken we aan diepgaande en duurzame verandering hierin. Je verbindt je weer met je diepste kern – wat wil j́íj́ en wat is daarvoor nodig. Je krijgt inzicht in gedrag of patronen die jou niet dienen. Diepgaande sessies en handvatten om deze te kunnen doorbreken en veranderen. Je mag gaan loslaten wat je niet meer nodig hebt, om zo ruimte te creëren voor het leven hoe jij dat het liefst voor je ziet. Dichtbij jezelf.

Ik werk op holistische wijze en kijk naar jou als geheel, naar al jouw lagen – mentaal, emotioneel, lichamelijk, energetisch/spiritueel. Ik combineer behandelvormen uit de psychologie, coaching en oosterse tradities en -healingvormen (thetahealing en innerlijke reizen). Maar ik werk vooral intuïtief, afgestemd op jou en wat op dat moment nodig is.

 

Dit traject van 2 maanden bestaat uit:

» Vijf diepgaande 1:1 sessies van 1 – 1,5 uur (inclusief intake)

» Persoonlijk werkboek en opdrachten voor thuis

» Een veilige plek (in de praktijk in Alkmaar of via zoom) waar ruimte is voor alles van jou

» Mogelijkheid voor tussentijds contact via whatsapp of mail

 

Investering: 800,- euro

Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Of neem contact op via 0683640474

In verband met zwangerschapsverlof is mijn praktijk tijdelijk gesloten 🙂

 

Wist je dat therapie/coaching vergoed kan worden door je werkgever? Informeer eens naar het budget voor persoonlijke ontwikkeling.

“Ik vind je open houding enorm waardevol en ook voel ik dat je niet alleen luistert en meeknikt maar dat je ook echt jezelf bent. Ik heb namelijk behoefte aan een echt mens. Ik vind t fijn om ook jouw verhaal te horen jouw pad die je bewandelt en jouw lessen met me deelt. Ik geloof er ook echt in dat juist de mensen die een paar meter vooruit lopen, juist degene zijn die mooie lessen kunnen brengen. Jij bent voor mij zo’n gids tijdens dit traject. Een gids die haar tools aanpast aan wat ik kan gebruiken, de persoonlijke touch en boodschap die je brengt is zo liefdevol en helend. Je hebt een goed geheugen en onthoudt dingen uit onze gesprekken. Je hebt een kapstok ontworpen die je zeker weten kan gebruiken voor vele mensen maar die kapstok wordt heel zorgvuldig wel aangepast op hoogte van de haakjes, op kleur, op hoe sterk het moet zijn en op materiaal. Iedereen heeft z’n eigen haakjes nodig voor zijn eigen jas. En met die juiste haakjes is het mogelijk voor mij als coachee om die jas ook echt uit te doen en op te hangen.”  Vervolg ->

– Ragnhild Olivier

“Je bent aanvoelend, zacht en warm. En je sluit tot nu toe bij mij precies aan op het stuk ‘voelen’ dmv geleide meditaties, affirmaties en healings. Het stuk dat ik meer mag gaan inzetten en gebruiken. Rust terugbrengen in mijn hoofd en hart. Je bent er echt voor gemaakt. Je stem, je geduld, je lach, je uitstraling, je woordkeus, je empathie. Alles sluit aan bij dit stuk. Ik voel bij jou verzachting, de kracht van verstilling, naar binnen keren en heel veel lucht en ruimte om te kunnen delen. Je vermogen om samen te vatten en de kern te vinden is goud waard voor iemand zoals ik die veel praat, veel denkt, veel deelt.”

– Ragnhild Olivier

“Shari voelt goed aan waar je behoefte aan hebt en geeft je echt het gevoel dat ze naast je staat gedurende de hele coaching en dat voelde heel fijn en vertrouwd. Je kan heel erg jezelf zijn bij haar en daardoor durfde ik ook opener te zijn en kreeg ik zo de kans om stukken beter in mezelf te kunnen helen. Al na de eerste sessie vielen er veel puzzelstukjes voor mij op zijn plaats. De meditaties/healings waren ook heel fijn en gaven me het gevoel dat er dingen op een dieper niveau zijn opgeruimd. En daardoor heb ik ook mezelf weer een heel stuk beter leren kennen. Ik heb losgelaten wat ik niet meer nodig heb, ben weer ontzettend gegroeid als mens en ben er helemaal klaar voor om nieuwe stappen te zetten in 2022! Nogmaals heel erg bedankt lieve Shari!”

– Soleil

“Wat een lieve powervrouw is Shari! Hele fijne sessies gehad waardoor ik weer meer in mezelf ben gaan geloven en beter weet hoe ik met stress om kan gaan. Ik weet nu wat nog meer voor stress zorgt in mijn leven en met de vele kennis en opdrachten van shari kan ik daaraan blijven werken. Ik voel me nu al zoveel relaxter, fitter en happyer. Ik gun iedereen een coach als Shari.”

– Renee

“Ik zat al best wel een tijd thuis met een burn out en liep daarvoor ook al een tijdje bij een psycholoog. Dit heeft mij wel geholpen bij het verwerken van dingen, maar ik voelde me verder nog steeds niet goed. Ik had nog steeds veel last van vermoeidheid, onzekerheid en soms paniekaanvallen. Shari heeft mij laten inzien dat het belangrijk is naar alle aspecten te kijken in je leven om je weer goed te kunnen voelen. Ze heeft mij geholpen om stapje voor stapje veranderingen door te voeren waardoor ik mij weer beter ging voelen. We hebben gewerkt aan mijn leefritme en voeding waardoor ik weer meer energie kreeg. Ook heb ik oefeningen meegekregen van haar waardoor mijn mindset zoveel positiever is geworden en ik nu meer zelfvertrouwen en rust ervaar. Shari weet goed aan te voelen waar je behoefte aan hebt en speelt daar dan heel flexibel en liefdevol op in.”

– Sharon

“Ik heb nu twee sessies met Shari gedaan en ik heb die als heel prettig ervaren. Het is heel fijn om je hart te luchten bij iemand die echt naar je luistert. Dit merkte ik aan details die zij nog onthouden had van een eerder gesprek. Na de sessies voel ik me heel rustig en heb ik het gevoel dat ik weer vooruit kan. Ik kan me voorstellen dat het heel helpend zou zijn om een traject aan te gaan.”

– Sanne van den Berg

“Samen op zoek naar een eet ritme dat gezond, gevarieerd en vooral vol te houden is. Dat is wat Shari met mij heeft gedaan. Alles samen, zodat ik een opzetje heb waar ik zelf mee verder kan. Niet zomaar iets wat zij heeft bedacht maar iets wat ik heb bedacht met hulp van haar en wat ik kan volhouden! Shari heeft mij nieuwe inzichten gegeven, het zetje dat ik nodig had en vooral het vertrouwen dat ik het zelf kan!”

– Merel

Hi mooi mens,

Mijn naam is Shari en met mijn voeten op de grond – of het liefst in het zand – een open mind, veel liefde, humor en spiritualiteit, leef ik mijn leven en begeleid ik al meer dan tien jaar mensen van klein tot groot.

Met mijn achtergrond in de jeugdhulpverlening, het onderwijs en als orthomoleculair voedingsdeskundige en burn-out coach, heb ik veel ervaring opgedaan in het sturen, steunen en stimuleren van mensen om met zelfvertrouwen te leven vanuit de beste versie van zichzelf. Ook een burn-out, 6 jaar geleden, heeft voor veel passie gezorgd om anderen ook te helpen zich weer sterk, rustig en vrij te voelen. 

Na een hoop studie-, werk- en levenservaring is mijn grootste droom – een eigen praktijk voor holistische therapie – een paar jaar geleden werkelijkheid geworden. Mijn missie is dat ik op deze manier zoveel mogelijk mensen kan helpen weer terug in verbinding te komen met zichzelf. Dat zij weer durven te leven vanuit (zelf)vertrouwen, rust en liefde en hun mooiste leven kunnen leven.

Ik ben benieuwd naar jou! Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Liefs!