Holistische sessie

Een losse 1:1 sessie waarin je mijn onverdeelde tijd, aandacht, luisterend oor en handvatten voor een vrijer leven krijgt

Lieve jij,

Klachten als stress, onzekerheid, angst, paniekaanvallen etc. laten je vaak zien dat je bent afgedwaald van wat JIJ eigenlijk écht wil en nodig hebt. Opnieuw verbinden met jezelf en inzicht krijgen in welke gedachten, patronen of emoties hier invloed op hebben – en deze loslaten of veranderen waar nodig – kan heel waardevol en helend zijn.

En je hoeft dit niet alleen te doen. Met liefde creëer ik een ruimte voor alles van jou en begeleid je op de weg terug naar je pure zelf. Zodat jij weer kunt gaan leven op jouw eigen voorwaarden en wensen.

Naast het 1:1 traject van 2 maanden bied ik ook de mogelijkheid voor losse 1:1 sessies van 1 uur.

In dit uur is er ruimte voor alles van jou. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht, luisterend oor en advies en handvatten om meer vanuit vertrouwen, vrijheid en verbinding te kunnen leven.

Ik werk op holistische wijze en kijk naar jou als geheel, naar al jouw lagen – mentaal, emotioneel, lichamelijk, energetisch en spiritueel. Ik combineer behandelvormen uit de psychologie, coaching en oosterse tradities en healingvormen. De sessies worden intuïtief op jou en jouw hulpvragen afgestemd.

In het 2 maanden traject is er ruimte voor meer diepgaande, energetische sessies (o.a. thetahealing en innerlijke reizen), opdrachten voor thuis en tussentijds contact. De losse sessies zijn daarin wat laagdrempeliger, maar op hun eigen manier ook diepgaand en waardevol.

 

Investering: 80,- euro

Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Of neem contact op via 0683640474

In verband met zwangerschapsverlof is mijn praktijk tijdelijk gesloten 🙂

“Ik vind je open houding enorm waardevol en ook voel ik dat je niet alleen luistert en meeknikt maar dat je ook echt jezelf bent. Ik heb namelijk behoefte aan een echt mens. Ik vind t fijn om ook jouw verhaal te horen jouw pad die je bewandelt en jouw lessen met me deelt. Ik geloof er ook echt in dat juist de mensen die een paar meter vooruit lopen, juist degene zijn die mooie lessen kunnen brengen. Jij bent voor mij zo’n gids tijdens dit traject. Een gids die haar tools aanpast aan wat ik kan gebruiken, de persoonlijke touch en boodschap die je brengt is zo liefdevol en helend. Je hebt een goed geheugen en onthoudt dingen uit onze gesprekken. Je hebt een kapstok ontworpen die je zeker weten kan gebruiken voor vele mensen maar die kapstok wordt heel zorgvuldig wel aangepast op hoogte van de haakjes, op kleur, op hoe sterk het moet zijn en op materiaal. Iedereen heeft z’n eigen haakjes nodig voor zijn eigen jas. En met die juiste haakjes is het mogelijk voor mij als coachee om die jas ook echt uit te doen en op te hangen.”  Vervolg ->

– Ragnhild Olivier

“Je bent aanvoelend, zacht en warm. En je sluit tot nu toe bij mij precies aan op het stuk ‘voelen’ dmv geleide meditaties, affirmaties en healings. Het stuk dat ik meer mag gaan inzetten en gebruiken. Rust terugbrengen in mijn hoofd en hart. Je bent er echt voor gemaakt. Je stem, je geduld, je lach, je uitstraling, je woordkeus, je empathie. Alles sluit aan bij dit stuk. Ik voel bij jou verzachting, de kracht van verstilling, naar binnen keren en heel veel lucht en ruimte om te kunnen delen. Je vermogen om samen te vatten en de kern te vinden is goud waard voor iemand zoals ik die veel praat, veel denkt, veel deelt.”

– Ragnhild Olivier

“Shari voelt goed aan waar je behoefte aan hebt en geeft je echt het gevoel dat ze naast je staat gedurende de hele coaching en dat voelde heel fijn en vertrouwd. Je kan heel erg jezelf zijn bij haar en daardoor durfde ik ook opener te zijn en kreeg ik zo de kans om stukken beter in mezelf te kunnen helen. Al na de eerste sessie vielen er veel puzzelstukjes voor mij op zijn plaats. De meditaties/healings waren ook heel fijn en gaven me het gevoel dat er dingen op een dieper niveau zijn opgeruimd. En daardoor heb ik ook mezelf weer een heel stuk beter leren kennen. Ik heb losgelaten wat ik niet meer nodig heb, ben weer ontzettend gegroeid als mens en ben er helemaal klaar voor om nieuwe stappen te zetten in 2022! Nogmaals heel erg bedankt lieve Shari!”

– Soleil

“Wat een lieve powervrouw is Shari! Hele fijne sessies gehad waardoor ik weer meer in mezelf ben gaan geloven en beter weet hoe ik met stress om kan gaan. Ik weet nu wat nog meer voor stress zorgt in mijn leven en met de vele kennis en opdrachten van shari kan ik daaraan blijven werken. Ik voel me nu al zoveel relaxter, fitter en happyer. Ik gun iedereen een coach als Shari.”

– Renee

“Ik zat al best wel een tijd thuis met een burn out en liep daarvoor ook al een tijdje bij een psycholoog. Dit heeft mij wel geholpen bij het verwerken van dingen, maar ik voelde me verder nog steeds niet goed. Ik had nog steeds veel last van vermoeidheid, onzekerheid en soms paniekaanvallen. Shari heeft mij laten inzien dat het belangrijk is naar alle aspecten te kijken in je leven om je weer goed te kunnen voelen. Ze heeft mij geholpen om stapje voor stapje veranderingen door te voeren waardoor ik mij weer beter ging voelen. We hebben gewerkt aan mijn leefritme en voeding waardoor ik weer meer energie kreeg. Ook heb ik oefeningen meegekregen van haar waardoor mijn mindset zoveel positiever is geworden en ik nu meer zelfvertrouwen en rust ervaar. Shari weet goed aan te voelen waar je behoefte aan hebt en speelt daar dan heel flexibel en liefdevol op in.”

– Sharon

“Ik heb nu twee sessies met Shari gedaan en ik heb die als heel prettig ervaren. Het is heel fijn om je hart te luchten bij iemand die echt naar je luistert. Dit merkte ik aan details die zij nog onthouden had van een eerder gesprek. Na de sessies voel ik me heel rustig en heb ik het gevoel dat ik weer vooruit kan. Ik kan me voorstellen dat het heel helpend zou zijn om een traject aan te gaan.”

– Sanne van den Berg

“Samen op zoek naar een eet ritme dat gezond, gevarieerd en vooral vol te houden is. Dat is wat Shari met mij heeft gedaan. Alles samen, zodat ik een opzetje heb waar ik zelf mee verder kan. Niet zomaar iets wat zij heeft bedacht maar iets wat ik heb bedacht met hulp van haar en wat ik kan volhouden! Shari heeft mij nieuwe inzichten gegeven, het zetje dat ik nodig had en vooral het vertrouwen dat ik het zelf kan!”

– Merel

Hi mooi mens,

Mijn naam is Shari en met mijn voeten op de grond – of het liefst in het zand – een open mind, veel liefde, humor en spiritualiteit, leef ik mijn leven en begeleid ik al meer dan tien jaar mensen van klein tot groot.

Met mijn achtergrond in de jeugdhulpverlening, het onderwijs en als orthomoleculair voedingsdeskundige en burn-out coach, heb ik veel ervaring opgedaan in het sturen, steunen en stimuleren van mensen om met zelfvertrouwen te leven vanuit de beste versie van zichzelf. Ook een burn-out, 6 jaar geleden, heeft voor veel passie gezorgd om anderen ook te helpen zich weer sterk, rustig en vrij te voelen. 

Na een hoop studie-, werk- en levenservaring is mijn grootste droom – een eigen praktijk voor holistische therapie – een paar jaar geleden werkelijkheid geworden. Mijn missie is dat ik op deze manier zoveel mogelijk mensen kan helpen weer terug in verbinding te komen met zichzelf. Dat zij weer durven te leven vanuit (zelf)vertrouwen, rust en liefde en hun mooiste leven kunnen leven.

Ik ben benieuwd naar jou! Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Liefs!